Afslibning af gulve

Med tiden bliver alle trægulve kedelige at se på, de får en anden farve, enten falmer de, eller bliver meget mørke – så kan man beslutte sig for at få nye gulve eller at få foretaget en gulvslibning. vi valgte det sidste, da det dels var meget billigere end et helt nyt gulv, og dels fordi det hurtigere var overstået og fordi vi egentligt var glade for vores gulve, men at de kun var blevet kedelige at se på.
Det var faktisk https://dbf-gulvservice.dk/ der fik os på den ide med en gulvafslibning, for vi vidste faktisk ikke at det kunne lade sig gøre, hvilket vi den dag i dag er meget glade for.
I første omgang tænkte jeg at det måtte svine afsindigt meget, men så igen, hvis vi skulle have haft helt nye gulve lagt, havde det jo også svinet om end ikke mere end en gulvafslibning. Jeg blev enormt overrasket over hvor lidt støv der kom under gulvafslibningen, og gulvservice firmaet gjorde også så fint rent efter sig, så man næsten ikke kunne se at de havde været der. vi fik også ludbehandlet vores gulve efter gulvslibningen, og det kan varmt anbefales, hvis man har en mørk stue man gerne vil have lysnet op.

Forestil jer et mørkt gulv som på billedet, og så en gang ludbehandling – hvilken forskel der er på det. Vi fik i hvert fald en dejlig lys stue ud af det, men nu kan jeg også godt lide at der er lyst i min stue, det ligesom giver mig et lysere sind, hvis man kan sige det sådan, men det gjorde i hvert fald noget ved mit humør, at få lysnet stuen op med gulvafslibningen og lud efterbehandlingen. Der er selvfølgelig lidt mere arbejde med et ludbehandlet gulv, men det gør sig gerne – alternativt kunne jeg have valgt at få lakeret gulvene med en slidstærk hvis lak, som også ville have lysnet op – så om det ene er bedre end det andet tror jeg er en smagssmag og afhængig af hvad stuen skal bruges til.

About the author