Hvis du søger træpiller til den kolde tid

Er du på udkig efter træpiller, enten i sække eller løsvægt, så skulle du prøve at kigge forbi https://www.ekmangroup.dk/.

Ekman træpiller er en fantastisk kvalitet, og firmaet har også en web-shop, som er rigtig nem at gå til, så du uden problemer kan bestille dine træpiller online. På websiden kan du derfor let og bekvemt bestille dine træpiller, prøv f.eks den lille Mini Sol 11kg sæk med 6mm HP-Kvalitet træpiller, det har aldrig været lettere.


HP-Kvalitet træpiller er dansk produceret. De fleste HP-Kvalitet træpiller produceres stadig på vores fabrik i Vildbjerg. Træpillerne fra Vildbjerg produceres af rene tørre træspåner og savsmuld, som er et spildprodukt fra de danske vindue- og møbelproducenter samt danske savværker.

Om Ekman

Ekman er en af verdens førende salgs- og marketingorganisationer inden for bioenergi og andre skovrelateret produkter, samt recycling af papir, plastik og metal.


Ekman er en solid virksomhed, som siden 1802 været en støt voksende aktør indenfor skovprodukter og har over to århundreder udviklet sig til at være en global aktør med mere end 40 kontorer verden over. Derfor kan du være tryg ved at handle med Ekman, hvad end du handler som privat eller som en del af en større eller mindre virksomhed.

Alle opgaver håndteres professionelt globalt, de koordineres fra Göteborg, Miami og Hong Kong. Ekmans egne salgskontorer sikrer en stærk tilstedeværelse i hele verden i tæt samarbejde med et internationalt netværk af partnere og repræsentanter. I Danmark er træpiller & flis virksomhedens fokus, via træpilleefabrikken i Vildbjerg nær Herning og er markedsleder i Danmark.

Ekman træpiller har et stort og veludbygget forhandlernetværk, Deres træpille-forhandlere står klar til at hjælpe dig og rådgive om de mange fordele ved brug af træpiller.

Skynd dig at kigge forbi https://www.ekmangroup.dk/ og hør nærmere om Ekman træpiller.

About the author