Tilbehør til paller

Alle der har arbejdet på lager eller i en forretning har på et eller andet sæt stiftet bekendskab med paller, både nye og brugte paller. Hvis man har de korrekte redskaber til at håndtere pallerne, kan en palle være en af de nemmeste og mest effektive måder at flytte rundt med ting på. Men hvis man derimod ikke har de korrekte redskaber, dvs. hvis man fx ikke har en palleløfter, er pallerne oftest tunge og besværlige at have med at gøre.

Den gode løsning

Der findes mange forskellige måder at bruge paller på. Hvis man har tunge ting der skal flyttes rundt med et par gange om dagen, er det helt klart nemmest at stille disse ting på en palle. Det kan dog være besværligt, hvis tingene ikke vil stå af sig selv eller hvis man har med en stor mængde at gøre. Hvis dette er tilfældet, findes løsningen i Pallerammer. Pallerammer kan stables og på den måde kan du lave din palle om til en kasse, som gør det nemmere at opbevare tingene på. Den kan desuden flyttes rundt, blot ved brug af en palleløfter.

Tipa træemballage

Hvis du opfylder de ovenstående kriterier og har brug for pallerammer eller andet tilbehør til paller, eller blot paller overhovedet, er det Tipa Emballage du skal have fat i. Tipa Emballage er en mindre virksomhed, som fokuserer på at opfylde dine behov inden for paller og tilbehør dertil. Fx handler de med EUR paller, engangspaller, plastpaller, kvartpaller, brugte paller og meget mere.
Står du måske med en palle, der ikke har den rigtige størrelse, gør det ikke spor. Tipa Emballage laver også pallerammer efter mål. Et andet og vigtigt element ved pallerammerne er at de kan foldes og på den måde gemmes væk uden at fylde alt for meget. Pallerammerne er heller ikke en engangsvare. De kan bruges igen og igen, og kan endda sælges videre efter brug.

About the author